Akavalaisille merkittävä jäsenetu Danske Bankista

Toimintaterapeuttiliiton jäsenet ovat saaneet alkuvuodesta lähtien Danske Bankista erityishinnan asuntolainalleen ja peruspankkipalveluilleen.

Julkaistu 18.1.2018

Edut koskevat sekä Danske Bankin nykyisiä asiakkaita että asiakkuutensa Danske Bankiin siirtäviä akavalaisia. Danske Bankin Akava-tiimi antaa jäsenille henkilökohtaista neuvontaa sekä verkossa että puhelimitse.

Lue lisää akavalaisten liittojen ja Danske Bankin yhteistyöstä:

Danske Bankin Akava-tiimi neuvoo, miten jäseneduista saa kaiken irti

Akavan liittojen jäsenille merkittävä uusi jäsenetu – Danske Bank avasi akavalaisille oman palvelulinjan

Akava ja Danske Bank syventävät yhteistyötään: Lähes miljoona suomalaista voi alentaa asuntolainamarginaaliaan

Toimintaterapeutti Anne Kanto-Ronkanen ministeriön erityisasiantuntijaksi →

Toimintaterapeutti, TtM Anne Kanto-Ronkanen on valittu Sosiaali- ja terveysministeriöön erityisasiantuntijaksi 7.1.2019 alkaen. Perus- ja perhepalveluministeri Annika Saarikko vahvisti valinnan marraskuun alussa. Tehtävään kuuluu toimia asiantuntijana kuntoutukseen liittyvissä asioissa.

Toimintaterapian väitöskirja: Maahanmuuttajataustalla on luultua vähäisempi yhteys kokemukseen terveydestä →

Suomalaiset ikääntyneet erottuivat Ruotsissa jääräpäisyydellään.

Kelan hallituksen tulee käsitellä terapialiittojen esitys vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen ongelmien korjaamiseksi →

Akavalaiset kuntoutusalan liitot ja Kuntoutusyrittäjät: Vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen täydentävä, uusi hankinta ei korjaa jo toteutuneessa hankinnassa tapahtunutta virhettä.