Akavalaisille merkittävä jäsenetu Danske Bankista

Toimintaterapeuttiliiton jäsenet ovat saaneet alkuvuodesta lähtien Danske Bankista erityishinnan asuntolainalleen ja peruspankkipalveluilleen.

Julkaistu 18.1.2018

Edut koskevat sekä Danske Bankin nykyisiä asiakkaita että asiakkuutensa Danske Bankiin siirtäviä akavalaisia. Danske Bankin Akava-tiimi antaa jäsenille henkilökohtaista neuvontaa sekä verkossa että puhelimitse.

Lue lisää akavalaisten liittojen ja Danske Bankin yhteistyöstä:

Danske Bankin Akava-tiimi neuvoo, miten jäseneduista saa kaiken irti

Akavan liittojen jäsenille merkittävä uusi jäsenetu – Danske Bank avasi akavalaisille oman palvelulinjan

Akava ja Danske Bank syventävät yhteistyötään: Lähes miljoona suomalaista voi alentaa asuntolainamarginaaliaan

Vahva TOImija seminaari 15.11.2018 →

Tule mukaan Vahva TOImija seminaariin oppimaan uutta ja tapaamaan kollegoita tai osallistumaan webinaarin kautta. Syksy toisen seminaarin aihe on toimintaterapian tieteellisesti tutkittu tieto.

Vahva TOImija seminaari 9.10.2018 →

Tule mukaan Vahva TOImija seminaariin oppimaan uutta ja tapaamaan kollegoita tai osallistumaan webinaarin kautta. Syksyn ensimmäisen koulutuksen aihe on yksityissektorin edunvalvonta.

Suomen Toimintaterapeuttiliitto ry:n asiantuntijalausunto STM:lle sosiaali- ja terveyspalvelujen asiakasmaksuista →

TOI vastasi Sosiaali- ja terveysministeriön lausuntopyyntöön koskien luonnosta hallituksen esitykseksi sosiaali- ja terveyspalveluiden asiakasmaksulaiksi. Asikasmaksulaissa määritellään myös toimintaterapian ja kuntoutuspalveluiden asiakasmaksut.