Tervetuloa kevätkokoukseen

TOI:n jäsen, tervetuloa vaikuttamaan Suomen Toimintaterapeuttiliitto ry:n toimintaan.

Julkaistu 7.5.2019

YHDISTYKSEN KEVÄTKOKOUS

Aika: torstaina 9.5.2019 klo 17.00
Paikka: Toimintaterapeuttiliitto, Akava -talo, Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki

Kokouksessa käsiteltävät sääntömääräiset asiat:

Hallituksen kertomus yhdistyksen toiminnasta vuonna 2018
Tilit ja tilinpäätös 31.12.2018
Tilintarkastajan lausunto
Tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapaudesta päättäminen
Muut asiat
Ilmoitusasiat

Suomen Toimintaterapeuttiliitto ry:n hallitus

Ilmoittautuminen:
Kokoukseen ei ole etäosallistumismahdollisuutta.

Jokainen koululainen on tärkeä – kouluarjen pitää olla enemmän kuin pelkkää pärjäämistä ja siksi opiskeluhuollon palveluita pitää uudistaa →

Jokaisella koululaisella on oikeus kokea koulunkäynti merkityksellisenä. Jokaisella lapsella ja nuorella on oikeus tulla nähdyksi myös vahvuuksiensa kautta. Kaikki oppilaat tarvitsevat kokemuksen osallisuudesta ja mahdollisuuden saada juuri sitä apua, mitä he koulutien varrella tarvitsevat.

Tervetuloa kevätkokoukseen →

Akavan 13 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattijärjestön yhteinen hallitusohjelmakannanotto →

Sosiaali- ja terveydenhuollon uudistamisen valmistelun myötä tieto ja ymmärrys sosiaali- ja terveydenhuoltomme vahvuuksista ja kipupisteistä on selkiytynyt. Valtakunnallisen ratkaisun tulee perustua tälle asiantuntijatiedolle.