Ajankohtaista

Jäsenten vakuutusedut ja -palvelut laajenivat vuoden 2018 alusta →

Vuoden 2018 alusta matkustajavakuutukseen ovat kuuluneet myös lapsenlapset. Vakuutusyhtiö Turva on julkaisi uuden mobiilisovelluksen, TaskuTurvan.

Lue lisää →

Toimintaterapia kaatumisten ehkäisyssä ja hoidossa →

Royal College of Occupational Therapist käynnisti kampanjan toimintaterapian hyödyntämisestä kaatumisten ehkäisyssä ja hoidossa. Eri puolella Englantia toteutuneet kokeilut ovat johtaneet myönteisiin asiakaskokemuksiin ja taloudellisiin hyötyihin.

Lue lisää →

Toimintaterapeutti Ulla Nord Akavan Sivistysyhteiskunta 2117 -artikkelisarjassa →

Millainen on tulevaisuuden sivistysyhteiskunta? Tätä kysyttiin Akavan artikkelisarjassa, jossa eri alojen asiantuntijat kertovat näkemyksiään sivistyksestä ja yhteiskuntamme tulevaisuudesta. Yksi haastatelluista on toimintaterapeutti Ulla Nord.

Lue lisää →

Toimintaterapia tueksi arkeen pitkälle edenneessä syövässä →

Uusi syöpään sairastuneille nuorille aikuisille tarkoitettu toimintaterapeutin vastaanottopalvelu aloitti toimintansa HYKS Syöpäkeskuksen poliklinikalla. Palvelu on ensimmäinen laatuaan koko Suomessa.

Lue lisää →

Liity jäseneksi

Toimintaterapeuttiliitto on akavalainen ammattiliitto ja ainoa toimintaterapeuttien, toimintaterapia-alan ja sen opiskelijoiden edunvalvoja Suomessa. Jätä jäsenhakemus ja liity jäseneksi.