Tervetuloa syyskokoukseen

TOI:n jäsen, tervetuloa vaikuttamaan Suomen Toimintaterapeuttiliitto ry:n toimintaan.

Julkaistu 1.10.2018

YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS

Aika: torstaina 15.11.2018 klo 17.00
Paikka: Toimintaterapeuttiliitto, Akava -talo, Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki

Kokouksessa käsiteltävät sääntömääräiset asiat:

Jäsenmaksun vahvistaminen vuodelle 2019
Toimintasuunnitelman ja talousarvion vahvistaminen vuodeksi 2019
Hallituksen varapuheenjohtajan (2019-2020) vaali
Hallituksen jäsenten ja varajäsenten vaali
Tilintarkastajan valitseminen
Muut asiat
Ilmoitusasiat

Suomen Toimintaterapeuttiliitto ry:n hallitus

Ilmoittautumista toivotaan 3.11. mennessä osoitteella .
Kokoukseen ei ole etäosallistumismahdollisuutta.

Merkityksellistä toimintaa – tutustu nykyisten luottamushenkilöiden Tuija Paakin, Eva Paakkasen ja Maija Nurmen kokemuksiin hallitustyöskentelystä.

Akavan 13 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattijärjestön yhteinen hallitusohjelmakannanotto →

Sosiaali- ja terveydenhuollon uudistamisen valmistelun myötä tieto ja ymmärrys sosiaali- ja terveydenhuoltomme vahvuuksista ja kipupisteistä on selkiytynyt. Valtakunnallisen ratkaisun tulee perustua tälle asiantuntijatiedolle.

Toimintaterapeuteista tuli järjestöpolitiikan pelinappuloita Helsingissä →

Osa Helsingin kaupungin toimintaterapeuteista tipahti paikallisten järjestelyerien ulkopuolelle neuvotteluissa, joiden käänteet herättävät ihmetystä: työnantaja esitti korotuksia toimintaterapeuteille, mutta muut työntekijäjärjestöt torppasivat ehdotuksen.

Mediatiedote: Arkikuntoutus – avain ikäihmisten kotona asumiseen →

Ikääntyneiden kotikuntoutuspalveluiden kustannusvaikuttavuutta tutkitaan nyt myös Suomessa.