Tervetuloa syyskokoukseen

TOI:n jäsen, tervetuloa vaikuttamaan Suomen Toimintaterapeuttiliitto ry:n toimintaan.

Julkaistu 1.10.2018

YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS

Aika: torstaina 15.11.2018 klo 17.00
Paikka: Toimintaterapeuttiliitto, Akava -talo, Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki

Kokouksessa käsiteltävät sääntömääräiset asiat:

Jäsenmaksun vahvistaminen vuodelle 2019
Toimintasuunnitelman ja talousarvion vahvistaminen vuodeksi 2019
Hallituksen varapuheenjohtajan (2019-2020) vaali
Hallituksen jäsenten ja varajäsenten vaali
Tilintarkastajan valitseminen
Muut asiat
Ilmoitusasiat

Suomen Toimintaterapeuttiliitto ry:n hallitus

Ilmoittautumista toivotaan 3.11. mennessä osoitteella .
Kokoukseen ei ole etäosallistumismahdollisuutta.

Merkityksellistä toimintaa – tutustu nykyisten luottamushenkilöiden Tuija Paakin, Eva Paakkasen ja Maija Nurmen kokemuksiin hallitustyöskentelystä.

Kelan päätöksenteon hitaus vaikeuttaa yritystoimintaa →

Kelan toiminta asettaa toimintaterapia- ja kuntoutusalan yrittäjät eriarvoiseen asemaan yrityksen maantieteellisestä sijainnista riippuen.

Kuntoutusalan Asiantuntijat: Aalto yliopiston raportti Kelan hankintamenettelyn taustalla on osin harhaanjohtava →

Kela käynnisti keväällä vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen hankintamenettelyn, jonka tulokset on annettu palveluntuottajille Eteläisen vakuutuspiirin osalta tämän viikon aikana.

Kela polkee kuntoutuksen laatua →

Toimintaterapeuttiliitto on huolissaan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen laadusta. Toimintaterapian osalta Eteläisen vakuutuspiirin hankintojen tulokset eivät herätä suurta huolta mutta Kelan välinpitämättömyys kuntoutuksen laatua kohtaan on erittäin huolestuttavaa.