Tervetuloa syyskokoukseen

TOI:n jäsen, tervetuloa vaikuttamaan Suomen Toimintaterapeuttiliitto ry:n toimintaan.

Julkaistu 1.10.2018

YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS

Aika: torstaina 15.11.2018 klo 17.00
Paikka: Toimintaterapeuttiliitto, Akava -talo, Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki

Kokouksessa käsiteltävät sääntömääräiset asiat:

Jäsenmaksun vahvistaminen vuodelle 2019
Toimintasuunnitelman ja talousarvion vahvistaminen vuodeksi 2019
Hallituksen varapuheenjohtajan (2019-2020) vaali
Hallituksen jäsenten ja varajäsenten vaali
Tilintarkastajan valitseminen
Muut asiat
Ilmoitusasiat

Suomen Toimintaterapeuttiliitto ry:n hallitus

Ilmoittautumista toivotaan 3.11. mennessä osoitteella .
Kokoukseen ei ole etäosallistumismahdollisuutta.

Merkityksellistä toimintaa – tutustu nykyisten luottamushenkilöiden Tuija Paakin, Eva Paakkasen ja Maija Nurmen kokemuksiin hallitustyöskentelystä.

Toimintaterapeutti Anne Kanto-Ronkanen ministeriön erityisasiantuntijaksi →

Toimintaterapeutti, TtM Anne Kanto-Ronkanen on valittu Sosiaali- ja terveysministeriöön erityisasiantuntijaksi 7.1.2019 alkaen. Perus- ja perhepalveluministeri Annika Saarikko vahvisti valinnan marraskuun alussa. Tehtävään kuuluu toimia asiantuntijana kuntoutukseen liittyvissä asioissa.

Toimintaterapian väitöskirja: Maahanmuuttajataustalla on luultua vähäisempi yhteys kokemukseen terveydestä →

Suomalaiset ikääntyneet erottuivat Ruotsissa jääräpäisyydellään.

Kelan hallituksen tulee käsitellä terapialiittojen esitys vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen ongelmien korjaamiseksi →

Akavalaiset kuntoutusalan liitot ja Kuntoutusyrittäjät: Vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen täydentävä, uusi hankinta ei korjaa jo toteutuneessa hankinnassa tapahtunutta virhettä.