Tervetuloa syyskokoukseen 2019

TOI:n jäsen, tervetuloa vaikuttamaan Suomen Toimintaterapeuttiliitto ry:n toimintaan.

Julkaistu 6.11.2019

YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS

Aika: torstaina 21.11.2019 klo 17.00
Paikka: Toimintaterapeuttiliitto, Akava -talo, Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki

Kokouksessa käsiteltävät sääntömääräiset asiat:

Jäsenmaksun vahvistaminen vuodelle 2020
Toimintasuunnitelman ja talousarvion vahvistaminen vuodeksi 2020
Hallituksen jäsenten ja varajäsenten vaali vuosille 2020-2021
Tilintarkastajan valitseminen
Muut asiat
Ilmoitusasiat

Suomen Toimintaterapeuttiliitto ry:n hallitus

Ilmoittautumista toivotaan 14.11. mennessä osoitteella .
Kokoukseen ei ole etäosallistumismahdollisuutta.

Merkityksellistä toimintaa – tutustu nykyisten luottamushenkilöiden Eva Paakkasen ja Maija Nurmen kokemuksiin hallitustyöskentelystä.

Tervetuloa syyskokoukseen 2019 →

Moniammatillisuutta tulee painottaa sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämishankkeiden valtionavustuksissa →

Toimintaterapeuttiliitto vastasi Valtioneuvoston lausuntopyyntöön koskien asetusta sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämishankkeiden valtionavustuksista vuosina 2020-2023.

Samapalkkaisuusohjelman on tunnistettava kaikki naisvaltaiset matalapalkka-alat →

Toimintaterapeuttiliito kannattaa naisvaltaisten alojen palkkakehityksen edistämistä, mutta haluaa nostaa esille STM:n samapalkkaisuusohjelmassa tällä hetkellä ilmenevät puutteet.