Infowebinaari: Tärkeä työ, parempi palkka!

Tärkeä työ, parempi palkka! Sote-sopimuksen palkankorotuksia jaetaan nyt. Tule alla olevan linkin kautta kuulemaan, mitä liitot tekevät ja miten voit itse vaikuttaa.

Julkaistu 4.10.2022

Suomen Fysioterapeuttien ja Toimintaterapeuttiliiton yhteinen infowebinaari on suunnattu tulevilla hyvinvointialueilla työskenteleville fysio- ja toimintaterapeuteille. Yleiskorotusten lisäksi palkkoja tullaan tarkastelemaan paikallisten erien ja harmonisoinnin kautta, joten juuri nyt on olennaisen tärkeä hetki olla aktiivinen ja vaikuttaa!

AVOIN INFOWEBINAARI 11.10.2022 klo 17.00-18.15: www.suomenfysioterapeutit.fi/infowebinaari

Ajankohtaista

Jäsenetu: Turvaa kesälomahaaveillesi →

TOIn jäsenilleen tarjoama matkustajavakuutus antaa kattavan turvan matkustaessa kaikkialla maailmassa ja auttaa myös yllättävissä terveydentilasta johtuvissa matkasuunnitelman muutoksissa.

Yksityisen sosiaalipalvelualan neuvotteluissa sopu →

Työntekijäosapuoli ja työnantajaa edustava HALI ry pääsivät tänään torstaina sopuun yksityisen sosiaalipalvelualan työriidassa.

Akava liittoineen ottaa kantaa ay-jäsenmaksun verovähennysoikeudesta työntekijän verotuksessa →

Akava ja sen 36 jäsenliittoa ovat ottaneet kantaa ay-jäsenmaksun verovähennysoikeuden puolesta. Ne korostavat, että ay-jäsenmaksu on tulonhankkimiskulu ja sen verovähennysoikeuden poistaminen kiristäisi työn verotusta. Ammattiliiton jäsenmaksun verovähennysoikeus työntekijän verotuksessa on olennainen osa yhdenvertaista työmarkkinajärjestelmää ja sopimusyhteiskuntaa, Akava liittoineen painottaa. Kannanotto on toimitettu julkisuudessa käydyn keskustelun takia hallitusohjelmaneuvottelijoille tänään 5. kesäkuuta.

Kaikki tiedotteet →