Sääntömääräinen syyskokous

Tervetuloa syyskokoukseen! Jos olet kiinnostunut asettumaan ehdolle hallituksen jäseneksi tai varajäseneksi, ole yhteydessä toiminnanjohtajaan!

Julkaistu 25.10.2022

Suomen Toimintaterapeuttiliitto ry Finlands Ergoterapeutförbund rf

Sääntömääräinen syyskokous

Aika: 23.11.2022 klo 17.00
Paikka: Akavatalo, Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki

Toimintaterapeuttiliiton sääntöjen 8 § mukaan etäosallistuminen syyskokoukseen on mahdollista. Kokouskutsun liitteessä on annettu osallistumista koskevat yleisohjeet. Kokoukseen on ilmoittauduttava ennakkoon viimeistään 16.11.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen toi@toimintaterapeuttiliitto.fi. Tällöin on ilmoitettava myös sähköpostiosoite ja puhelinnumero, joista voidaan tarvittaessa tavoittaa kokouksen aikana.

Kokouksessa päätetään sääntömääräiset asiat.

Suomen Toimintaterapeuttiliitto ry:n hallitus

Kokouskutsun liite

Jäsenten, jotka ovat ilmoittaneet osallistuvansa etäyhteydellä kokoukseen, tulee olla paikalla (verkkoyhteys avattuna) keskiviikkona 23.11. viimeistään kello 16.45 osallistujien toteamiseksi. Kokous alkaa kello 17.00. Arvioitu päättymisaika on klo 19.00.

Kokousmateriaali ja osallistumislinkki sekä ohjeet sovellettavan kokousjärjestelmän käytöstä lähetetään kokoukseen ilmoittautuneille sähköpostitse 21.11.2022. Ohjeet sisältävät opastuksen järjestelmän käyttöön ja miten kokouskäytännöt, kuten muutos- ja ponsiesitysten tekeminen sekä mahdollisiin äänestyksiin osallistuminen toteutetaan. Tekninen tuki on käytettävissä koko kokouksen ajan.

Liiton toimisto vastaa kokousta koskeviin mahdollisiin kysymyksiin.

Yhteydenotot: leila.makela@toimintaterapeuttiliitto.fi, puh. 040 823 4413

Tervetuloa syyskokoukseen!

Ajankohtaista

Jäsenetu: Turvaa kesälomahaaveillesi →

TOIn jäsenilleen tarjoama matkustajavakuutus antaa kattavan turvan matkustaessa kaikkialla maailmassa ja auttaa myös yllättävissä terveydentilasta johtuvissa matkasuunnitelman muutoksissa.

Yksityisen sosiaalipalvelualan neuvotteluissa sopu →

Työntekijäosapuoli ja työnantajaa edustava HALI ry pääsivät tänään torstaina sopuun yksityisen sosiaalipalvelualan työriidassa.

Akava liittoineen ottaa kantaa ay-jäsenmaksun verovähennysoikeudesta työntekijän verotuksessa →

Akava ja sen 36 jäsenliittoa ovat ottaneet kantaa ay-jäsenmaksun verovähennysoikeuden puolesta. Ne korostavat, että ay-jäsenmaksu on tulonhankkimiskulu ja sen verovähennysoikeuden poistaminen kiristäisi työn verotusta. Ammattiliiton jäsenmaksun verovähennysoikeus työntekijän verotuksessa on olennainen osa yhdenvertaista työmarkkinajärjestelmää ja sopimusyhteiskuntaa, Akava liittoineen painottaa. Kannanotto on toimitettu julkisuudessa käydyn keskustelun takia hallitusohjelmaneuvottelijoille tänään 5. kesäkuuta.

Kaikki tiedotteet →