Uutiset

Artikkelikutsu: Mental Health Occupational Therapy - Meeting the Challenges of a Transforming Society

SJOT kutsuu osallistumaan artikkelikokoelmaan teemalla Mental Health Occupational Therapy - Meeting the Challenges of a Transforming Society. Määräaika artikkeliluonnosten jättämiselle on 21.6.2024.

Julkaistu 3.11.2023


Artikkelikokoelmaan sopivat kaikki aiheet, jotka käsittelevät jokapäiväisiä toimintoja ja mielenterveyttä muuttuvassa yhteiskunnassa. Tällaisia aiheita voivat olla esimerkiksi sosiaalisen median käytön vaikutukset jokapäiväisiin toimintoihin ja mielenterveyteen, toiminnallisten tarpeiden tunnistaminen väestöryhmissä, jotka eivät ole aiemmin olleet keskiössä mielenterveyttä edistävässä toimintaterapiassa, toimintaterapian käyttö mielenterveyshäiriöiden ehkäisyssä tai olemassa olevien menetelmien soveltaminen uusille kohderyhmille.

Lisätietoja SJOTin verkkosivuilta.

Ajankohtaista

Infowebinaari 11.12. | Kotitalousvähennys fysio- ja toimintaterapiassa →

Kotitalousvähennystä on ensi vuodesta alkaen mahdollista saada kotona toteutetusta fysio- ja toimintaterapiasta. Kuntoutusalan yhteisessä infowebinaarissa maanantaina 11.12. perehdytään siihen, mitä uudistus tarkoittaa käytännössä.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen yt-neuvottelut käynnistyvät – jukolainen pääluottamusmies tukee TOIn jäseniä →

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen yt-neuvottelut käynnistyvät 5.12. Toistaiseksi ei tiedetä, miten neuvottelut konkreettisesti vaikuttavat alueella työskentelevään TOIn jäsenistöön.

SAK, Akava ja STTK: Muutokset työtaisteluoikeuteen horjuttavat työmarkkinoiden tasapainoa entisestään →

Palkansaajakeskusjärjestöt SAK, Akava ja STTK ovat antaneet yhteisen lausunnon, joka koskee työrauhalainsäädännön uudistusta. Lausunnossa toistuu aiempi näkemys siitä, että valmistelu on puutteellista, eikä kyse ole huolellisesta kolmikantaisesta valmistelusta.

Kaikki tiedotteet →