Ajankohtaista

Jäsenetu: Turvaa kesälomahaaveillesi →

TOIn jäsenilleen tarjoama matkustajavakuutus antaa kattavan turvan matkustaessa kaikkialla maailmassa ja auttaa myös yllättävissä terveydentilasta johtuvissa matkasuunnitelman muutoksissa.

Lue lisää →

Yksityisen sosiaalipalvelualan neuvotteluissa sopu →

Työntekijäosapuoli ja työnantajaa edustava HALI ry pääsivät tänään torstaina sopuun yksityisen sosiaalipalvelualan työriidassa.

Lue lisää →

Akava liittoineen ottaa kantaa ay-jäsenmaksun verovähennysoikeudesta työntekijän verotuksessa →

Akava ja sen 36 jäsenliittoa ovat ottaneet kantaa ay-jäsenmaksun verovähennysoikeuden puolesta. Ne korostavat, että ay-jäsenmaksu on tulonhankkimiskulu ja sen verovähennysoikeuden poistaminen kiristäisi työn verotusta. Ammattiliiton jäsenmaksun verovähennysoikeus työntekijän verotuksessa on olennainen osa yhdenvertaista työmarkkinajärjestelmää ja sopimusyhteiskuntaa, Akava liittoineen painottaa. Kannanotto on toimitettu julkisuudessa käydyn keskustelun takia hallitusohjelmaneuvottelijoille tänään 5. kesäkuuta.

Lue lisää →

AMPS-ohjelmiston päivittäminen päättyy →

AMPS-arviointiohjelmiston päivittäminen päättyy ja AMPS-kurssitoiminta loppuu. Monien toimintaterapeuttien käyttämän työkalun tulevaisuus on epäselvä.

Lue lisää →

Yksityisen sosiaalipalvelualan sovittelu jatkuu →

Yksityisen sosiaalipalvelualan sovittelua jatkettiin tiistaina 30.5., mutta ratkaisua ei syntynyt.

Lue lisää →

Osallistu mentorointijäsenpalvelun pilottiin mentorina →

Oletko jo työelämässä ja kiinnostunut jakamaan urallasi kertyneitä kokemuksia, ajatuksia ja tietoja vastavalmistuneiden kollegoiden kanssa? Ilmoittaudu mukaan mentoriksi TOIn pilottiohjelmaan!

Lue lisää →

TOI päivittää toimintaterapeuttien eettiset ohjeet – hae projektityöryhmään →

TOI käynnistää toimintaterapeuttien ammattieettisten ohjeiden päivitystyön. Ohjeiden on tarkoitus palvella toimintaterapeutteja eettisessä päätöksenteossa arjen työtehtävissä.

Lue lisää →

AKY: Elinkeinovapaus kuuluu myös sote-alalle →

AKY – Akavalaiset Yrittäjät ry ja Suomen Kuntoutusyrittäjät ry vaativat Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialuetta lopettamaan sote- ja kuntoutusalan asiantuntijoiden elinkeinovapauden rajoittamisen. Oikeus monimuotoiseen työskentelyyn kuuluu kaikille aloille.

Lue lisää →

Terveyspalvelualan vuoden 2023 palkankorotuksista sopu →

Yksityisen terveyspalvelualan palkat nousevat vuonna 2023 yhteensä 2,95 prosenttia. 450 euron kertaerä maksetaan kesäkuussa. Sopimus korvaa aiemmin sovitun kirjauksen.

Lue lisää →

Liity jäseneksi

Toimintaterapeuttiliitto on akavalainen ammattiliitto ja ainoa toimintaterapeuttien, toimintaterapia-alan ja sen opiskelijoiden edunvalvoja Suomessa. Jätä jäsenhakemus ja liity jäseneksi.