Ajankohtaista

Infowebinaari 11.12. | Kotitalousvähennys fysio- ja toimintaterapiassa →

Kotitalousvähennystä on ensi vuodesta alkaen mahdollista saada kotona toteutetusta fysio- ja toimintaterapiasta. Kuntoutusalan yhteisessä infowebinaarissa maanantaina 11.12. perehdytään siihen, mitä uudistus tarkoittaa käytännössä.

Lue lisää →

Uutiset

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen yt-neuvottelut käynnistyvät – jukolainen pääluottamusmies tukee TOIn jäseniä →

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen yt-neuvottelut käynnistyvät 5.12. Toistaiseksi ei tiedetä, miten neuvottelut konkreettisesti vaikuttavat alueella työskentelevään TOIn jäsenistöön.

Lue lisää →

Uutiset

SAK, Akava ja STTK: Muutokset työtaisteluoikeuteen horjuttavat työmarkkinoiden tasapainoa entisestään →

Palkansaajakeskusjärjestöt SAK, Akava ja STTK ovat antaneet yhteisen lausunnon, joka koskee työrauhalainsäädännön uudistusta. Lausunnossa toistuu aiempi näkemys siitä, että valmistelu on puutteellista, eikä kyse ole huolellisesta kolmikantaisesta valmistelusta.

Lue lisää →

AKYn webinaari 11.1.2024 | Valvontalaki-koulutus ja Soteri-rekisteri →

Uusi valvontalaki tulee voimaan 1.1.2024. Se muuttaa nykyisen ilmoitus- ja lupamenettelyn, joka liittyy sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden tuottamisen aloittamiseen.

Lue lisää →

Uutiset

Osallistu ammattieettisten ohjeiden päivittämiseen 17.12. mennessä →

TOI on tänä vuonna käynnistänyt toimintaterapeuttien ammattieettisten ohjeiden päivittämistyön. Kutsumme kaikki jäsenemme mukaan ohjeiden kehittämiseen.

Lue lisää →

Uutiset

Keski-Pohjanmaan hyvinvointialueen yt-neuvottelut ovat käynnissä – jukolainen pääluottamusmies tukee TOIn jäseniä →

Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soite on käynnistänyt yt-neuvottelut, jotka koskevat koko henkilöstöä. Toistaiseksi ei tiedetä, miten neuvottelut konkreettisesti vaikuttavat alueella työskentelevään TOIn jäsenistöön.

Lue lisää →

Uutiset

TOIn palkkakysely 2023 – vastaa 15.12. mennessä ja vaikuta alan palkkaukseen →

Toimintaterapeuttiliitto selvittää joka toinen vuosi toteutettavalla palkkakyselyllä alalla työskentelevien palkkausta, työoloja ja työehtoja. Tutkimuksen tuloksia hyödynnämme edunvalvontatyössä ja palkkaneuvonnassa. Vastaamalla kyselyyn autat meitä edistämään oman alasi palkkauskysymyksiä.

Lue lisää →

Uutiset

Akavan ajankohtaisseminaari vetosi yhteistyön ja työelämän turvan huomioimisen puolesta – akavalaiset neuvottelujen ja yhdessä sopimisen kannalla →

Akavan ajankohtaisseminaarissa 1. joulukuuta keskusteltiin hallitusohjelmaan kirjatuista työelämän ja sosiaaliturvan heikennyksistä ja niiden vaikutuksista.

Lue lisää →

Uutiset

Toimintaterapian kotitalousvähennys hyväksyttiin eduskunnassa →

Kotitalousvähennys koskee ensi vuodesta lähtien kotona tai vapaa-ajan asunnolla toteutettavaa toimintaterapiaa. TOI on kannattanut uudistusta ja on tyytyväinen eduskunnan päätökseen.

Lue lisää →

Liity jäseneksi

Toimintaterapeuttiliitto on akavalainen ammattiliitto ja ainoa toimintaterapeuttien, toimintaterapia-alan ja sen opiskelijoiden edunvalvoja Suomessa. Jätä jäsenhakemus ja liity jäseneksi.