Ehdotuksia Vuoden 2021 toimintaterapeutiksi

Julkaistu 28.9.2021

Suomen Toimintaterapeuttiliitto ry toivoo esityksiä Vuoden 2021 toimintaterapeutista. Esityksiä voivat tehdä kaikki TOIn jäsenet, joko yksin tai yhdessä kollegoiden kanssa.

Hallitus myöntää nimityksen TOIn jäsenelle, joka on edistänyt TOIn ydintehtävän toteutumista ja omalla toiminnallaan vahvistanut toimintaterapeuttien asemaa yhteiskunnassa joko alueellisesti tai valtakunnallisesti. Esityksessä tulee olla esiteltynä alaa edistävä konkreettinen toiminta tai teko.

TOI on nimennyt ansioituneen toimintaterapeutin jo vuodesta 1994. Vuoden toimintaterapeutti julkistetaan kansainvälisenä toimintaterapiapäivänä 27.10.2021.

Lisätietoa esitysten tekemisestä jäsenkirjeessä.

Ehdotuksia Vuoden 2021 toimintaterapeutiksi →

Jäsenkoulutusta lokakuussa →

Maksuton Vahva TOImija -seminaari järjestetään liiton jäsenille 21.10.2021.

SOTE-sopimuksella kuntoutusalan palkat vastaamaan työn vaativuutta →

Toimintaterapeuttiliiton vastavalittu puheenjohtaja Anu Halonen muistuttaa, että uuden kunta-alan SOTE-sopimuksen työehdot koskevat koko moniammatillista sosiaali- ja terveydenhuoltoalan henkilökuntaa.