Ehdotuksia Vuoden 2021 toimintaterapeutiksi

Julkaistu 28.9.2021

Suomen Toimintaterapeuttiliitto ry toivoo esityksiä Vuoden 2021 toimintaterapeutista. Esityksiä voivat tehdä kaikki TOIn jäsenet, joko yksin tai yhdessä kollegoiden kanssa.

Hallitus myöntää nimityksen TOIn jäsenelle, joka on edistänyt TOIn ydintehtävän toteutumista ja omalla toiminnallaan vahvistanut toimintaterapeuttien asemaa yhteiskunnassa joko alueellisesti tai valtakunnallisesti. Esityksessä tulee olla esiteltynä alaa edistävä konkreettinen toiminta tai teko.

TOI on nimennyt ansioituneen toimintaterapeutin jo vuodesta 1994. Vuoden toimintaterapeutti julkistetaan kansainvälisenä toimintaterapiapäivänä 27.10.2021.

Lisätietoa esitysten tekemisestä jäsenkirjeessä.

Toimintaterapeutit tulee lisätä työterveyshuollossa toimivaksi ammattiryhmäksi →

Toimintaterapeutti on työkyvyn asiantuntija, jonka osaamista voidaan hyödyntää työhön paluun ja toimintakyvyn tukemisessa.

Jäsenkoulutusta marraskuussa →

Maksuton Vahva TOImija -seminaari järjestetään liiton jäsenille 24.11.2021.

Vuoden toimintaterapeutti 2021 on vauvojen toimintaterapian uranuurtaja →

Helsinkiläinen Annukka Moilanen on vauvojen toimintaterapian edelläkävijä Suomessa. Kollegat ehdottivat tätä aktiivista alansa kehittäjää ja vaikuttajaa Vuoden 2021 toimintaterapeutiksi.