Infowebinaari 25.1. | Kuntoutusalan työehdot hyvinvointialueilla

Toimintaterapeuttiliiton ja Suomen Fysioterapeuttien yhteisten infowebinaarien sarja jatkuu jälleen 25.1. Tammikuussa webinaarin teema on juuri toimintansa aloittaneet hyvinvointialueet ja niiden alaisuudessa työskenteleminen.

Julkaistu 19.1.2023

Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKOn neuvottelupäällikkö Minna Holm alustaa hyvinvointialueiden käynnistymisestä työntekijän näkökulmasta. Hänen jälkeensä puheenvuoron saa luottamusmies, fysioterapeutti Kimmo Kostamo Pohjois-Savon hyvinvointialueelta.

Webinaarissa ovat mukana myös liittojen asiantuntijat. He kertovat, mitkä kaikki asiat fysio- ja toimintaterapeuttien kannattaa juuri nyt huomioida.

Kaikille avoin, maksuton infowebinaari järjestetään 25.1.2023 klo 17.00–18.15. Liity mukaan täältä. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan ajankohtaisesta aiheesta!

Ajankohtaista

Tervetuloa TOIn kevätkokoukseen 25.4.2023 →

TOIn sääntömääräinen kevätkokous järjestetään tiistaina 25.4.2023 klo 17 alkaen Akavatalolla. Ilmoittaudu viimeistään 17.4. ja tule mukaan kokoukseen paikan päälle tai etänä!

Kuntien ja hyvinvointialueiden palkkaratkaisu pähkinänkuoressa →

Neuvottelujärjestöjen viime viikolla hyväksymä kuntien ja hyvinvointialueiden palkkaratkaisu on herättänyt kysymyksiä, joten kokosimme asian vielä kertaalleen yhteen.

Yksityisen terveyspalvelualan palkankorotuksista neuvotellaan parhaillaan →

Yksityisellä terveyspalvelualalla (TPTES) sovittiin kesän 2022 työehtosopimusratkaisun yhteydessä, että vuoden 2023 palkankorotukset sidotaan tiettyjen vientialojen tuleviin palkkaratkaisuihin. Verrokkialoina toimivat Teknologiateollisuuden työntekijöitä ja toimihenkilöitä koskevat työehtosopimukset sekä Kemian perusteollisuuden työehtosopimus.

Kaikki tiedotteet →