Infowebinaari 25.1. | Kuntoutusalan työehdot hyvinvointialueilla

Toimintaterapeuttiliiton ja Suomen Fysioterapeuttien yhteisten infowebinaarien sarja jatkuu jälleen 25.1. Tammikuussa webinaarin teema on juuri toimintansa aloittaneet hyvinvointialueet ja niiden alaisuudessa työskenteleminen.

Julkaistu 19.1.2023

Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKOn neuvottelupäällikkö Minna Holm alustaa hyvinvointialueiden käynnistymisestä työntekijän näkökulmasta. Hänen jälkeensä puheenvuoron saa luottamusmies, fysioterapeutti Kimmo Kostamo Pohjois-Savon hyvinvointialueelta.

Webinaarissa ovat mukana myös liittojen asiantuntijat. He kertovat, mitkä kaikki asiat fysio- ja toimintaterapeuttien kannattaa juuri nyt huomioida.

Kaikille avoin, maksuton infowebinaari järjestetään 25.1.2023 klo 17.00–18.15. Liity mukaan täältä. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan ajankohtaisesta aiheesta!

Ajankohtaista

Infowebinaari 11.12. | Kotitalousvähennys fysio- ja toimintaterapiassa →

Kotitalousvähennystä on ensi vuodesta alkaen mahdollista saada kotona toteutetusta fysio- ja toimintaterapiasta. Kuntoutusalan yhteisessä infowebinaarissa maanantaina 11.12. perehdytään siihen, mitä uudistus tarkoittaa käytännössä.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen yt-neuvottelut käynnistyvät – jukolainen pääluottamusmies tukee TOIn jäseniä →

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen yt-neuvottelut käynnistyvät 5.12. Toistaiseksi ei tiedetä, miten neuvottelut konkreettisesti vaikuttavat alueella työskentelevään TOIn jäsenistöön.

SAK, Akava ja STTK: Muutokset työtaisteluoikeuteen horjuttavat työmarkkinoiden tasapainoa entisestään →

Palkansaajakeskusjärjestöt SAK, Akava ja STTK ovat antaneet yhteisen lausunnon, joka koskee työrauhalainsäädännön uudistusta. Lausunnossa toistuu aiempi näkemys siitä, että valmistelu on puutteellista, eikä kyse ole huolellisesta kolmikantaisesta valmistelusta.

Kaikki tiedotteet →