Kesän jäsenpalvelu

Pidäthän jäsentietosi ajan tasalla myös kesällä.

Julkaistu 1.7.2022

TOImisto ja TOIn jäsenpalvelu ovat suljettuna 1.7.-29.7.2022.

Tänä aikana palvelemme jäseniämme kiireellisissä työsuhde-edunvalvonnan kysymyksissä poikkeuksellisesti vain sähköpostitse. Loma-aikana kiireelliset kysymykset voi lähettää osoitteeseen toimisto@toimintaterapeuttiliitto.fi. Luemme sähköpostia kerran viikossa.

Pidäthän jäsentietosi ajan tasalla myös kesällä

Voit päivittää yhteystietojasi ja hakea jäsenmaksuviitteitä jäsenen verkkopalvelussa myös kesän aikana.

Ilmoittamasi muutokset tulevat voimaan siitä päivästä lähtien, kun olet ottanut meihin yhteyttä

Ajankohtaista

Jäsenetu: Turvaa kesälomahaaveillesi →

TOIn jäsenilleen tarjoama matkustajavakuutus antaa kattavan turvan matkustaessa kaikkialla maailmassa ja auttaa myös yllättävissä terveydentilasta johtuvissa matkasuunnitelman muutoksissa.

Yksityisen sosiaalipalvelualan neuvotteluissa sopu →

Työntekijäosapuoli ja työnantajaa edustava HALI ry pääsivät tänään torstaina sopuun yksityisen sosiaalipalvelualan työriidassa.

Akava liittoineen ottaa kantaa ay-jäsenmaksun verovähennysoikeudesta työntekijän verotuksessa →

Akava ja sen 36 jäsenliittoa ovat ottaneet kantaa ay-jäsenmaksun verovähennysoikeuden puolesta. Ne korostavat, että ay-jäsenmaksu on tulonhankkimiskulu ja sen verovähennysoikeuden poistaminen kiristäisi työn verotusta. Ammattiliiton jäsenmaksun verovähennysoikeus työntekijän verotuksessa on olennainen osa yhdenvertaista työmarkkinajärjestelmää ja sopimusyhteiskuntaa, Akava liittoineen painottaa. Kannanotto on toimitettu julkisuudessa käydyn keskustelun takia hallitusohjelmaneuvottelijoille tänään 5. kesäkuuta.

Kaikki tiedotteet →