Tervetuloa TOIn kevätkokoukseen 25.4.2023

TOIn sääntömääräinen kevätkokous järjestetään tiistaina 25.4.2023 klo 17 alkaen Akavatalolla. Ilmoittaudu viimeistään 17.4. ja tule mukaan kokoukseen paikan päälle tai etänä!

Julkaistu 16.3.2023

Suomen Toimintaterapeuttiliitto ry 11.3.2023

Sääntömääräinen kevätkokous

Aika: tiistaina 25.4.2023 klo 17.00

Paikka: Akavatalo, Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki

Kokouksessa päätetään sääntömääräiset asiat sekä valitaan liitolle puheenjohtaja syyskokoukseen 2025 asti.

Kokouskutsun liitteessä on annettu etäosallistumista koskevat yleisohjeet.

Kokoukseen on ilmoittauduttava ennakkoon 17.4.2023 mennessä sähköpostilla osoitteeseen toi@toimintaterapeuttiliitto.fi. Sähköpostiviestissä on ilmoitettava etäosallistumisoikeuden käyttämisestä ja siitä tulee käydä ilmi ilmoittautujan koko nimi.

Liiton sääntöjen mukaan liiton kokouksissa on vaalikelpoisuus varsinaisella jäsenellä, jolla ei ole maksettavaksi erääntyneitä liiton jäsenmaksuja liiton kokousta edeltäneen vuoden lopussa. Kolmen kuukauden ajan jäsenmaksunsa maksamisen laiminlyönyt jäsen ei saa käyttää äänioikeuttaan.

Suomen Toimintaterapeuttiliiton hallitus

-------------------------------

Kokouskutsun liite 11.3.2023

Ilmoittautumisen lisäksi kokousosallistuminen edellyttää yhteystietojen päivittämistä Toimintaterapeuttiliiton sähköiseen verkkopalveluun. Yhteystietoja käytetään yhteydenpitoon ennen kokousta ja tarvittaessa myös kokouksen aikana.

Jäsenten, jotka ovat ilmoittaneet osallistuvansa etäyhteydellä kokoukseen, tulee olla paikalla (verkkoyhteys avattuna) 25.4.2023 viimeistään kello 16.45 osallistujien toteamiseksi.

Kokous alkaa kello 17.00. Arvioitu päättymisaika on klo 19.00.

Kokousmateriaali ja osallistumislinkki sekä ohjeet sovellettavan kokousjärjestelmän käytöstä lähetetään kokoukseen ilmoittautuneille sähköpostitse 21.4.2023.

Ohjeet sisältävät opastuksen järjestelmän käyttöön ja miten kokouskäytännöt, kuten muutos- ja ponsiesitysten tekeminen sekä mahdollisiin äänestyksiin osallistuminen toteutetaan.

Liiton toimisto vastaa kokousta koskeviin mahdollisiin kysymyksiin ennen kokousta.

Yhteydenotot: leila.makela@toimintaterapeuttiliitto.fi, p. 040 823 4413

Tervetuloa kevätkokoukseen!

Ajankohtaista

Jäsenetu: Turvaa kesälomahaaveillesi →

TOIn jäsenilleen tarjoama matkustajavakuutus antaa kattavan turvan matkustaessa kaikkialla maailmassa ja auttaa myös yllättävissä terveydentilasta johtuvissa matkasuunnitelman muutoksissa.

Yksityisen sosiaalipalvelualan neuvotteluissa sopu →

Työntekijäosapuoli ja työnantajaa edustava HALI ry pääsivät tänään torstaina sopuun yksityisen sosiaalipalvelualan työriidassa.

Akava liittoineen ottaa kantaa ay-jäsenmaksun verovähennysoikeudesta työntekijän verotuksessa →

Akava ja sen 36 jäsenliittoa ovat ottaneet kantaa ay-jäsenmaksun verovähennysoikeuden puolesta. Ne korostavat, että ay-jäsenmaksu on tulonhankkimiskulu ja sen verovähennysoikeuden poistaminen kiristäisi työn verotusta. Ammattiliiton jäsenmaksun verovähennysoikeus työntekijän verotuksessa on olennainen osa yhdenvertaista työmarkkinajärjestelmää ja sopimusyhteiskuntaa, Akava liittoineen painottaa. Kannanotto on toimitettu julkisuudessa käydyn keskustelun takia hallitusohjelmaneuvottelijoille tänään 5. kesäkuuta.

Kaikki tiedotteet →