TOI hakee puheenjohtajaa – asetu ehdolle!

Kaipaatko uusia haasteita? Onko yhteiskunnallinen vaikuttaminen ja toimintaterapian puolesta puhuminen sinun juttusi? Osaatko tehdä strategisia päätöksiä ja linjauksia tarvittaessa nopeastikin? Toimintaterapeuttiliitto hakee tarmokasta tekijää ja toimintaterapian roolin rakentajaa merkittävälle vaikuttamispaikalle liiton puheenjohtajaksi. Uusi puheenjohtaja valitaan liiton kevätkokouksessa 25.4.

Julkaistu 20.2.2023

Toimintaterapeuttiliiton puheenjohtajuus on vaativa, mutta takuulla innostava tehtävä ihmiselle, joka syttyy yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja haluaa olla mukana rakentamassa Toimintaterapeuttiliitosta entistäkin vaikuttavampaa ja vahvempaa toimintaterapeuttien ja toimintaterapia-alan edunvalvojaa ja puolestapuhujaa.

Puheenjohtajan työhön kuuluu muun muassa yhdistyksen strateginen johtaminen, yhteiskunnallinen vaikuttaminen ja vaikuttamisviestintä, verkosto- ja sidosryhmätyöskentely, hallitustyöskentelyn johtaminen sekä liiton palveluiden kehittäminen yhdessä toiminnanjohtajan kanssa. Valittava puheenjohtaja saa johdettavakseen osaavan ja innostavan hallituksen sekä toimiston työntekijöineen. Puheenjohtajan tehtävään sisältyy esihenkilönä toimiminen. Kyseessä on päätoiminen ja palkallinen työ luottamustehtävän lisäksi.

Puheenjohtajan tehtävä on liiton johtamistehtävä. Kannustamme jäseniämme moninaisilla taustoilla asettumaan ehdolle tehtävään.

Puheenjohtajan valitsee liiton kevätkokous 25.4. Puheenjohtajaehdokkaat, jotka ovat ilmoittaneet ehdokkuudestaan 6.4. mennessä, esitellään liiton jäsenkirjeessä ja some-kanavissa huhtikuun aikana. Tämän jälkeen ilmoittautuneille ehdokkaille emme voi taata näkyvyyttä liiton kanavissa. Ehdolle voi asettua aina äänestykseen asti.

Valittavan puheenjohtajan kausi alkaa 25.4. ja kestää syysliittokokoukseen 2025 asti.

Kun olet kiinnostunut asettumaan ehdolle puheenjohtajan tehtävään tai sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota yhteyttä toiminnanjohtaja Leila Mäkelään. Leilaan voit olla yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse: leila.makela@toimintaterapeuttiliitto.fi tai p. 040 823 44 13.

Ajankohtaista

Tervetuloa TOIn kevätkokoukseen 25.4.2023 →

TOIn sääntömääräinen kevätkokous järjestetään tiistaina 25.4.2023 klo 17 alkaen Akavatalolla. Ilmoittaudu viimeistään 17.4. ja tule mukaan kokoukseen paikan päälle tai etänä!

Kuntien ja hyvinvointialueiden palkkaratkaisu pähkinänkuoressa →

Neuvottelujärjestöjen viime viikolla hyväksymä kuntien ja hyvinvointialueiden palkkaratkaisu on herättänyt kysymyksiä, joten kokosimme asian vielä kertaalleen yhteen.

Yksityisen terveyspalvelualan palkankorotuksista neuvotellaan parhaillaan →

Yksityisellä terveyspalvelualalla (TPTES) sovittiin kesän 2022 työehtosopimusratkaisun yhteydessä, että vuoden 2023 palkankorotukset sidotaan tiettyjen vientialojen tuleviin palkkaratkaisuihin. Verrokkialoina toimivat Teknologiateollisuuden työntekijöitä ja toimihenkilöitä koskevat työehtosopimukset sekä Kemian perusteollisuuden työehtosopimus.

Kaikki tiedotteet →