UutisetTapahtumat

TOIssa on voimaa -tapahtumat keväällä 2024!

TOIssa on voimaa -tapahtumia järjestetään tänä vuonna ympäri Suomen sekä live- että etätapahtumina.

Julkaistu 7.2.2024

Tapahtumat ovat meidän TOI-yhteisön yhteinen kohtaamispaikka: niissä keskustellaan yhteisesti yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta, alueen kuulumisista sekä verkostoidutaan alueen kollegojen kanssa. TOIsta tapahtumissa on paikalla TOIn puheenjohtaja Kirsi Wikman.

Jäsenille tarkoitetuista tapahtumista tiedotetaan tarkemmin alueittain, mutta laita nyt jo kalenteriisi ylös kevään päivämäärät sekä seuraa tapahtumatiedostusta. Kaikkiin tapahtumiin tulee ilmoittautua etukäteen.

TOIssa on voimaa -tapahtumat

21.3. klo 17-19 Satakunta, livetapahtuma Porissa

24.4. klo 17-19 Varsinais-Suomi, etätapahtuma Teamsin kautta

22.5. klo 17-19, Pohjois-Karjala, livetapahtuma Joensuussa

5.6. klo 17-19 Etelä-Karjala, etätapahtuma Teamsin kautta

Ajankohtaista

JUKO | Pääministeri Petteri Orpo kutsui työmarkkinajohtajat koolle perjantaiksi →

Orpo toivoo, että järjestöt aloittaisivat neuvottelut palkkamallista. JUKOsta pääministerin tapaamiseen osallistuvat va. toiminnanjohtaja Jouni Vattulainen ja hallituksen puheenjohtaja Katarina Murto.

TOIn apurahahaku 2024 on auki →

Jäsenenämme voit hakea apurahaa täydennyskoulutukseen, tieteelliseen tutkimukseen ja alan kehittämiseen. Tutustu hakuehtoihin ja -ohjeisiin ja hae apurahaa perjantaihin 26.4.2024 klo 16 mennessä!

SAK, Akava ja STTK: Työuralla tapahtuva opiskelu vaatii tukea →

Palkansaajakeskusjärjestöt SAK, Akava ja STTK esittävät, että aikuiskoulutustuen pohjalle luodaan uusi tukimalli, joka turvaisi osaavan työvoiman saatavuutta eri aloilla työelämän osaamistarpeiden muuttuessa.

Kaikki tiedotteet →