TOIsaalta

TOI:n puheenjohtaja vaihtuu syksyllä

Kristina Holmberg — 27.04.2021

Olen saanut kunnian toimia TOI:n puheenjohtajana 12 vuotta. Nämä vuodet ovat olleet antoisia, mutta nyt on aika antaa tilaa seuraavalle. Olen päättänyt, etten asetu enää ehdolle uudelle puheenjohtajakaudelle.Jätän syksyllä tehtäväni kiitollisena siitä, että Toimintaterapeuttiliitosta on kasvanut näiden vuosien aikana itsenäinen, Vahva TOImija.

Olen iloinen siitä, että viimeisen kymmenen vuoden aikana olemme yhdessä saaneet rakentaa kuntoutukselle vahvempaa yhteiskunnallista asemaa, ja edistää yhteistyössä suomalaisten toimintakykyä, mahdollisuutta merkitykselliseen, toimivaan arkeen.

Jätän luottavaisin mielin TOI:n seuraavan puheenjohtajan ohjattavaksi. Kuntoutuksen alalla otetaan parhaillaan ennätyksellisen suuria yhteiskunnallisia askeleita ja toimintaterapian ala tarvitsee vahvaa puolestapuhujaa. TOI on viime vuosien aikana kasvanut kokoaan isommaksi toimijaksi ja toivon, että olen pystynyt luomaan sellaiset puitteet, joista yhteistyötä kuntoutuksen ja toimintaterapian parhaaksi on mahdollista jatkaa vahvalta pohjalta.

Uusi puheenjohtaja valitaan liiton syyskokouksessa 23.9.2021.

Kristina Holmberg
kristina.holmberg@toimintaterapeuttiliitto.fi

Kirjoittaja

Kristina Holmberg

Kristina Holmberg

Puheenjohtaja

Blogikirjoituksia ajankohtaisista yhteiskunnallisista aiheista toimintaterapian ja kuntoutuksen näkökulmasta.