Ostoedut

Monipuoliset alennukset ja edut tuovat säästöjä arjen ja vapaa-ajan kuluihin. Tarjoamme edut tukeaksemme palkansaajajäsentemme ja yrittäjien hyvinvointia. Osa eduista koskee myös opiskelijoita.

Suomen Yrittäjien palvelupaketti

Akavalaisena yrittäjänä voit hankkia Suomen Yrittäjien laajan palvelupakettin edulliseen 95 euron vuosihintaan. Palvelupaketti sisältää mm. neuvontapalvelut. Pääset ostamaan paketin Suomen Yrittäjien sivuilta.

Holiday Club -lomat

Varaa itsellesi ja perheellesi Holiday Club -lomia alennettuun hintaan! Tarjolla on kylpylöiden lisäksi loma-asuntokohteita ja alennuksia hotelliyöpymisistä.

Loman varaaminen ja maksaminen onnistuu kätevästi Holiday Clubin verkkokaupassa. Tunnukset jäsenetuihin ovat elokuun 2021 jäsenkirjeessä.

Akavalaisten Member+-jäsenetupalvelu

Member+ -sivustolta saat ajankohtaisia etuja koko perheellesi. Löydät palvelusta lomahuoneistoja ja runsaasti etuja lomalle ja vapaa-aikaan sekä hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Rekisteröidy palveluun Kuntoutusalan asiantuntijoiden jäsenenä, ja ota edut käyttöön!

DanskeBankin edut

Jäsenenämme saat Danske Bankista erityishinnan asuntolainallesi ja peruspankkipalveluillesi. Edut koskevat sekä pankin nykyisiä asiakkaita että asiakkuutensa Danske Bankiin siirtäviä akavalaisia. Tutustu asuntolaina- ja sijoituspalveluetuihin sekä vastavalmistuneen lisäetuihin.

Profession koulutusedut

Liiton jäsenenä voit osallistua Profession koulutuksiin alennettuun hintaan: saat 15 % alennusta kaikista Kuntoutus-aihekategorian koulutuksista ja tapahtumista. Alennukseen oikeuttavan koodin saat osoitteesta toimisto@toimintaterapeuttiliitto.fi.

Valitse laajasta 250 koulutuksen ja tapahtuman joukosta juuri sinulle sopivin. Tartu tilaisuuteen ja lue lisää edusta Profession sivustolla.