Ostoedut

TOI:n jäsenyyteen kuuluu ostoetuja, joilla voi säästää arjen kuluissa ja täydentää TOI:n jäsenpalveluita.

Suomen Yrittäjien palvelupaketti

Akavalaisten yrittäjien on nyt mahdollista hankkia Suomen Yrittäjien laaja palvelupaketti edulliseen 90€ vuosihintaan. Palvelupaketti sisältää mm. neuvontapalvelut ja se ostetaan suoraan Suomen Yrittäjien kotisivuilta.

Holiday Club -lomat

TOI:n jäsenet voivat varata itselleen ja perheelleen Holiday Club -lomia alennettuun hintaan. Tarjolla on kuuden kylpyläkohteen lisäksi loma-asuntokohteita ja alennuksia hotelliyöpymisistä.

Loman varaaminen ja maksaminen onnistuu kätevästi Holiday Clubin nettisivuilla yrityksille suunnatussa verkkokaupassa, osoitteessa holidayclub.fi. Tunnukset jäsenetuihin löytyvät TOImintaterapeutti -lehdestä 1/2018.

Member+

Ajankohtaisia etuja kaikkien akavalaisten ammattiliittojen jäsenille sekä heidän perheilleen. Member+ -sivuilta löydät etuja mm. lomalle ja vapaa-aikaan.

DanskeBank -edut

Toimintaterapeuttiliiton jäsenet saavat Danske Bankista erityishinnan asuntolainalleen ja peruspankkipalveluilleen. Edut koskevat sekä Danske Bankin nykyisiä asiakkaita että asiakkuutensa Danske Bankiin siirtäviä akavalaisia. Tutustu akavalaisten asuntolainaetuihin. Lue lisää eduista täältä.

Varaudu todistamaan jäsenyytesi ostoetujen käytön yhteydessä. Jäsenyyden todistaminen tapahtuu jäsennumerolla, joka löytyy Toimintaterapeutti-lehden osoitekentästä.