Liity jäseneksi

Toimintaterapeuttiliitto on akavalainen ammattiliitto ja ainoa toimintaterapeuttien, toimintaterapia-alan ja sen opiskelijoiden edunvalvoja Suomessa. Jätä jäsenhakemus ja liity jäseneksi.

Ajankohtaista

AMPS-ohjelmiston päivittäminen päättyy →

AMPS-arviointiohjelmiston päivittäminen päättyy ja AMPS-kurssitoiminta loppuu. Monien toimintaterapeuttien käyttämän työkalun tulevaisuus on epäselvä.

Lue lisää →

Yksityisen sosiaalipalvelualan sovittelu jatkuu →

Yksityisen sosiaalipalvelualan sovittelua jatkettiin tiistaina 30.5., mutta ratkaisua ei syntynyt.

Lue lisää →

Osallistu mentorointijäsenpalvelun pilottiin mentorina →

Oletko jo työelämässä ja kiinnostunut jakamaan urallasi kertyneitä kokemuksia, ajatuksia ja tietoja vastavalmistuneiden kollegoiden kanssa? Ilmoittaudu mukaan mentoriksi TOIn pilottiohjelmaan!

Lue lisää →

TOI päivittää toimintaterapeuttien eettiset ohjeet – hae projektityöryhmään →

TOI käynnistää toimintaterapeuttien ammattieettisten ohjeiden päivitystyön. Ohjeiden on tarkoitus palvella toimintaterapeutteja eettisessä päätöksenteossa arjen työtehtävissä.

Lue lisää →

AKY: Elinkeinovapaus kuuluu myös sote-alalle →

AKY – Akavalaiset Yrittäjät ry ja Suomen Kuntoutusyrittäjät ry vaativat Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialuetta lopettamaan sote- ja kuntoutusalan asiantuntijoiden elinkeinovapauden rajoittamisen. Oikeus monimuotoiseen työskentelyyn kuuluu kaikille aloille.

Lue lisää →

YAMK-opinnäytetyö: Toimintaterapeuttien työhyvinvointi kohentui yrittäjäksi siirtymisen myötä →

Palkkatöistä yrittäjäksi siirtyminen voi parantaa toimintateterapeuttien työhyvinvointia. Toimintaterapeutti (YAMK) Kati von Zansenin mukaan erityisesti julkisen sektorin työyhteisöissä tulisi löytää ratkaisuja siihen, miten työtä voisi kehittää yrittäjämäiseen suuntaan siten, että se tukisi työntekijöiden työhyvinvointia.

Lue lisää →

Terveyspalvelualan vuoden 2023 palkankorotuksista sopu →

Yksityisen terveyspalvelualan palkat nousevat vuonna 2023 yhteensä 2,95 prosenttia. 450 euron kertaerä maksetaan kesäkuussa. Sopimus korvaa aiemmin sovitun kirjauksen.

Lue lisää →

Usein kysyttyä – kunta- ja hyvinvointialan palkankorotukset 2023 →

Kunta- ja hyvinvointialan tämän vuoden palkankorotukset tulevat voimaan kesäkuusta lähtien. Alta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin, jotka liittyvät maaliskuussa neuvotellun sopimuksen palkankorotuksiin ja paikalliseriin.

Lue lisää →

Kunta- ja hyvinvointialan pääsopijajärjestöt nostavat esille julkisen työn arvon →

Kunta- ja hyvinvointialan pääsopijajärjestöt käynnistävät työnantajien KT:n kanssa kampanjan #Tärkeinsijoitus. Kampanja starttaa Lahden työmarkkinaseminaarissa 16.–17. toukokuuta.

Lue lisää →