Ajankohtaista

TOI päivittää toimintaterapeuttien eettiset ohjeet – hae projektityöryhmään →

TOI käynnistää toimintaterapeuttien ammattieettisten ohjeiden päivitystyön. Ohjeiden on tarkoitus palvella toimintaterapeutteja eettisessä päätöksenteossa arjen työtehtävissä.

Lue lisää →

AKY: Elinkeinovapaus kuuluu myös sote-alalle →

AKY – Akavalaiset Yrittäjät ry ja Suomen Kuntoutusyrittäjät ry vaativat Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialuetta lopettamaan sote- ja kuntoutusalan asiantuntijoiden elinkeinovapauden rajoittamisen. Oikeus monimuotoiseen työskentelyyn kuuluu kaikille aloille.

Lue lisää →

Terveyspalvelualan vuoden 2023 palkankorotuksista sopu →

Yksityisen terveyspalvelualan palkat nousevat vuonna 2023 yhteensä 2,95 prosenttia. 450 euron kertaerä maksetaan kesäkuussa. Sopimus korvaa aiemmin sovitun kirjauksen.

Lue lisää →

YAMK-opinnäytetyö: Toimintaterapeuttien työhyvinvointi kohentui yrittäjäksi siirtymisen myötä →

Palkkatöistä yrittäjäksi siirtyminen voi parantaa toimintateterapeuttien työhyvinvointia. Toimintaterapeutti (YAMK) Kati von Zansenin mukaan erityisesti julkisen sektorin työyhteisöissä tulisi löytää ratkaisuja siihen, miten työtä voisi kehittää yrittäjämäiseen suuntaan siten, että se tukisi työntekijöiden työhyvinvointia.

Lue lisää →

Usein kysyttyä – kunta- ja hyvinvointialan palkankorotukset 2023 →

Kunta- ja hyvinvointialan tämän vuoden palkankorotukset tulevat voimaan kesäkuusta lähtien. Alta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin, jotka liittyvät maaliskuussa neuvotellun sopimuksen palkankorotuksiin ja paikalliseriin.

Lue lisää →

Kunta- ja hyvinvointialan pääsopijajärjestöt nostavat esille julkisen työn arvon →

Kunta- ja hyvinvointialan pääsopijajärjestöt käynnistävät työnantajien KT:n kanssa kampanjan #Tärkeinsijoitus. Kampanja starttaa Lahden työmarkkinaseminaarissa 16.–17. toukokuuta.

Lue lisää →

Jäsenpalvelu kiinni 18.–19.5. →

TOIn jäsenpalvelu on suljettu helatorstaina ja sen jälkeisenä perjantaina 18.–19.5.

Lue lisää →

Yksityinen sosiaalipalveluala sopimuksettomassa tilassa →

Pitkään jatkuneet yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusneuvottelut keskeytyivät ennen vappua tuloksettomina. Työntekijäpuoli ja työnantajia edustava Hyvinvointiala HALI ry eivät ole päässeet sopuun palkankorotusten suuruudesta ja vaadittujen tekstimuutosten kustannusvaikutuksista.

Lue lisää →

TOIn terveiset hallitusneuvottelijoille: Työllisyys kasvuun oikea-aikaisella kuntoutuksella! →

Toimintaterapeuttiliitto (TOI) muistuttaa hallitusneuvottelijoita kuntoutuksen merkityksestä talous- ja työllisyyslukujen parantamiselle. On välttämätöntä, että tuleva hallitus ymmärtää kuntoutuksen yhteiskunnallisen roolin ja toimii sen mukaisesti.

Lue lisää →

Liity jäseneksi

Toimintaterapeuttiliitto on akavalainen ammattiliitto ja ainoa toimintaterapeuttien, toimintaterapia-alan ja sen opiskelijoiden edunvalvoja Suomessa. Jätä jäsenhakemus ja liity jäseneksi.