Liity jäseneksi

Toimintaterapeuttiliitto on akavalainen ammattiliitto ja ainoa toimintaterapeuttien, toimintaterapia-alan ja sen opiskelijoiden edunvalvoja Suomessa. Jätä jäsenhakemus ja liity jäseneksi.

Ajankohtaista

Uutiset

Palkansaajajärjestöt: Aikuiskoulutustukea pitää uudistaa ilman katkoja →

SAK, Akava ja STTK vaativat, että aikuiskoulutustuen lakkauttamisen valmistelu on keskeytettävä ainakin siksi aikaa, kun sosiaali- ja terveysministeriön työuran aikaista jatkuvaa oppimista kehittävä työryhmä työskentelee ja etsii keinoja aikuiskoulutuksen kehittämiseksi. Nykyaikataulu uhkaa johtaa katkoksiin työikäisten osaamisen kehittämisessä, vaikka suunnan tulisi olla päinvastainen.

Lue lisää →

Ehdota vuoden 2023 toimintaterapeuttia! →

Vuoden toimintaterapeutti julkistetaan TOIn syyskokouksessa 23.11.2023.

Lue lisää →

JUKO: Työrauhatyöryhmä päätti työnsä erimielisenä – Akava, SAK ja STTK ilmaisivat tyytymättömyytensä →

Työrauhakysymyksiä käsitelleen kolmikantatyöryhmän määräaika päättyi sunnuntaina 15. lokakuuta. Hallituksen tavoitteena on antaa lakiesitys eduskunnalle ensi vuoden helmikuussa.

Lue lisää →

Asetu ehdolle TOIn hallitukseen! →

Kiinnostaako merkityksellinen luottamustehtävä? Ilmoita kiinnostuksestasi asettua ehdolle TOIn hallitukseen 3.11. mennessä.

Lue lisää →

Akava liittoineen esitti pääministerille ratkaisuvaihtoehtoja – työmarkkinakriisi on vältettävissä →

Akavan puheenjohtajisto tapasi tänään 13. lokakuuta pääministeri Petteri Orpon ja luovutti hänelle vetoomuksen, jossa se esittää neuvotteluiden aloittamista pikaisesti, jotta työmarkkinat eivät ajaudu kriisiin. Akava painottaa, että julkisen talouden vakauttaminen ja työllisyyden nosto vaatii monipuolista ja tasapainoista tarkastelua ja vuoropuhelua työelämäuudistuksista.

Lue lisää →

SAK, Akava ja STTK: Työrauhatyöryhmän mietintö on yksipuolinen eikä paranna työrauhaa →

Hallitusohjelman työrauhaa koskevia kirjauksia on valmisteltu pikavauhtia työ- ja elinkeinoministeriön työryhmässä. Työryhmän toimikausi on päättymässä 15.10. SAK, Akava ja STTK eivät ole tyytyväisiä lainvalmisteluun ja jättävät mietintöön yhteisen eriävän mielipiteen.

Lue lisää →

JUKO: Seurantakysely: Yhteistoiminnan rakenteet hyvinvointialueilla kehittymässä hyvälle mallille →

Siirtymää valmisteltaessa tiukka aikataulu ja kiire vaikeuttavat yhteistoimintaa.

Lue lisää →

Tervetuloa TOIn syyskokoukseen 23.11.2023! →

Kokoukseen voi osallistua sekä paikan päällä että etänä. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 16.11.!

Lue lisää →