Liity jäseneksi

Toimintaterapeuttiliitto on akavalainen ammattiliitto ja ainoa toimintaterapeuttien, toimintaterapia-alan ja sen opiskelijoiden edunvalvoja Suomessa. Jätä jäsenhakemus ja liity jäseneksi.

Ajankohtaista

Tapahtumat

Akava | Työhyvinvoinnin pelastusoperaatio -verkkolähetys 3.4. kello 11–12 →

Akava järjestää keskiviikkona 3.4. kello 11–12 työhyvinvointiaiheisen verkkolähetyksen, jossa otetaan esille työkyvyttömyyden ja sairauspoissaolojen taloudellinen merkitys sekä Akavan ratkaisut työhyvinvoinnin parantamiseksi.

Lue lisää →

UutisetTyöelämä

JUKO | JUKOn hallituksen puheenjohtaja Murto ja Tehyn puheenjohtaja Rytkönen selvitysnaisiksi →

Työministeri Arto Satonen toivoo, että nyt selvitetään, miten palkansaajajärjestöt lähtisivät neuvottelemaan vientivetoisesta työmarkkinamallista.

Lue lisää →

Uutiset

Akava | Mieleni terveys on #TärkeäOsaMinua -kampanja kerää nuorten kokemuksia hyvinvoinnista →

Akava kutsuu Mieleni terveys on #TärkeäOsaMinua -kampanjassa korkeakouluopiskelijat ja nuoret aikuiset jakamaan kokemuksiaan siitä, mikä haastaa heidän hyvinvointiaan. TOI on mukana kampanjassa.

Lue lisää →

Työelämä

JUKO | Julkisen sektorin akavalaisilla edelleen valmius neuvotella työmarkkinamallista – ”Palkoista päättäminen lailla olisi jäätävän huono vaihtoehto” →

Hallituksen palkkamalli hyydyttäisi julkisen sektorin. Julkisalojen akavalaiset ovat yhä valmiita tarttumaan neuvotteluihin työmarkkinamallista.

Lue lisää →

Työelämä

Keski-Suomen hyvinvointialueen yt-neuvottelut käynnissä →

Keski-Suomen hyvinvointialue on käynnistänyt 15.3. vähintään kuusi viikkoa kestävät yt-neuvottelut. Neuvotteluissa käsitellään johtamisjärjestelmän ja organisaatiorakenteen kehittämissuunnitelmia sekä palveluverkkouudistuksen kehittämisvaihtoehtoja.

Lue lisää →

UutisetTyöelämä

Uusi aalto työttömyysturvan leikkauksia astuu voimaan 1.4.: lapsikorotukset ja työtulon suojaosa poistetaan →

Hallituksen työttömyysturvaan tekemien leikkausten toinen aalto astuu voimaan 1.4.2024. Uusimmat leikkaukset heikentävät lapsiperheiden taloutta ja nipistävät ansiopäivärahalla olevien osatyöllisten tuloja. Lue, miten muutokset vaikuttavat mahdolliseen omaan työttömyysturvaasi.

Lue lisää →

Tapahtumat

Sote-yrittäjän peruspaketti: Webinaarisarja huhti-toukokuu 2024 →

AKYn sote-liitot (Psykologiliitto, Puheterapeuttiliitto, Toimintaterapeuttiliitto ja Suomen Fysioterapeutit) järjestävät yhteisen webinaarisarjan liittojen jäsenille. Webinaarisarjassa käydään käytännönläheisesti läpi kaikki olennaiset tiedot, mitä sote-yrityksen pyörittämisessä tarvitset.

Lue lisää →

UutisetTyöelämä

Neuvottelut terveyspalvelualan työehtosopimuksesta alkavat →

Suomen Toimintaterapeuttiliiton jäseniä edustava Terveyspalvelualan Unioni ja työnantajapuolta edustava Hyvinvointiala HALI ry aloittavat neuvottelut terveyspalvelualan työehtosopimuksesta. Unionin neuvottelutavoitteiden keskiössä on palkkaratkaisut.

Lue lisää →