Inköpsförmåner

TOI:s medlemmar får inköpsförmåner som kan spara på vardagsutgifterna och med vilka man kan komplettera TOI:n tjänster.

Företagarna i Finland -medlemskap

Företagare som hör till ett medlemsförbund i Akava kan nu förmånligt ansluta sig också till Företagarna i Finland (Suomen Yrittäjät). För en årlig medlemsavgift på 90€ får företagare bl.a. juridisk rådgivning.

Holiday Club-semester

TOI:s medlemmar kan boka en Holiday Club-semester (på finska) för sig och sin familj till rabatterat pris. Erbjudandet gäller sex badhotell och därtill semesterbostäder och rabatt på hotellövernattningar.

Semestern kan bokas och betalas behändig på Holiday Clubs webbsidor i näthandeln för företag. Koderna för medlemsförmånerna finns i tidningen TOImintaterapeutti1/2018.

Member+

Aktuella förmåner för alla medlemmar i Akavas fackförbund och för deras familjer. På sidorna Member+ finns förmåner för bl.a. semester och fritid.

Danske Banks förmåner

Ergoterapeutförbundets medlemmar får Danske Banks bolån och banktjänster till specialpris. Förmånerna gäller både Danske Banks nuvarande kunder och Akavamedlemmar som byter till Danske Bank. Studera bolåneförmånerna för Akavamedlemmar. Läs mera om förmånerna på Danske Banks sidor (på finska).

Var beredd på att styrka ditt medlemskap när du utnyttjar inköpsförmånerna. Det gör du med ditt medlemsnummer som finns i Toimintaterapeutti-tidningens adressfält.